14. 1. 2024
Autor: Eva Komárková
Kapresová bruschetta.
zdroj: Recepty 24/7

Kapresová bruschetta je jednoduchý a chutný italský pokrm, který bude skvělou volbou pro vaše předkrmové menu. Tato pochoutka kombinuje naťou jedlou kapříků s rajčaty, bazalkou a olivovým olejem, které jsou naneseny na opečený krajíc chleba. Tento recept vám přinese skvělou kombinaci křupavého chleba s výraznou, ale přitom svěží chuťou. Vyzkoušejte kapresovou bruschettu a okuste to nejlepší, co Itálie nabízí!

Suroviny

  • 4 krajce čerstvého chleba
  • 4 paradajky
  • mozzarela
  • 1 strúčik cesnaku
  • bazalka
  • olivový olej
  • soľ a korenie podľa chuti

Postup

  1. Chlieb opečieme v rúre alebo na panvici, kým nezíska zlatohnedú farbu.
  2. Paradajky a mozzarelu nakrájame na tenké plátky.
  3. Cesnak olúpeme a nakrájame na malé kúsky.
  4. Na opečený chlieb položíme plátky paradajok a mozzarelly.
  5. Nasypeme cesnak a posypeme bazalkou.
  6. Potrieme olivovým olejom a posolíme a okoreníme podľa chuti.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *