17. 8. 2024
Autor: Eva Komárková
Kančí ragú s těstovinami.
zdroj: Recepty 24/7

Vyzkoušejte náš recept na lahodné kančí ragú s těstovinami, které vás okouzlí svou bohatou chutí a jednoduchostí přípravy. Tento pokrm je skvělou volbou pro milovníky masových ragú, kteří si rádi dopřejí klasiku s moderním nádechem. Připravte si ho doma a překvapte své blízké neodolatelnou italskou specialitou!

Suroviny

  • 500g kančího masa
  • 1 cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 2 mrkve
  • 2 rajčata
  • 400g těstovin
  • olivový olej
  • sůl, pepř, oregano

Postup

  1. Na oleji osmahneme na kostičky nakrájenou cibuli a na tenké kolečka nakrájený česnek.
  2. Přidáme na kostičky nakrájené maso a krátce restujeme, dokud maso nezezlátne.
  3. Přidáme na nudličky nakrájenou mrkev a na kostičky nakrájená rajčata. Zakápneme trochou vody a necháme dusit do měkka.
  4. Ochutíme solí, pepřem a oreganem podle chuti.
  5. V druhém hrnci uvaříme těstoviny dle návodu na obalu.
  6. Uvařené těstoviny smícháme s kančím ragú a můžeme podávat posypané parmezánem.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *