19. 1. 2025
Autor: Eva Komárková
Kančí ragú s cestovinou
zdroj: Recepty 24/7

Vyzkoušejte ‍lahodné kančí ragú s cestovinou, což je dokonalá kombinace bohaté ‌omáčky plné jemně kousnutého masa s lahodně uvařenou⁢ cestovinou. Tento recept je‍ skvělou volbou pro všechny milovníky ⁢dobře dochucených jídel plných chutí. Sledujte⁤ náš recept a‌ připravte si tento lahodný pokrm přímo doma!

Suroviny:

  • 500g mletého kančího masa
  • 1 ​cibule
  • 2 ‍stroužky česneku
  • 2‍ mrkve
  • 2 větší rajčata
  • 200ml​ rajčatového pyré
  • čerstvá bazalka
  • sůl, pepř, olej
  • 400g‍ cestoviny

Postup:

  1. Na ⁢pánvi ‌rozpálíme olej a orestujeme⁣ nakrájenou cibuli⁤ a česnek.
  2. Přidáme mleté kančí ⁣maso a osmahneme.
  3. Přidáme nakrájené⁣ mrkve a rajčata a dusíme asi 5 ⁣minut.
  4. Přilijeme rajčatové pyré, dochutíme‍ solí, pepřem a přidáme nasekanou bazalku.
  5. Necháme provařit ‌asi​ 30 ⁤minut ‍na​ mírném ohni.
  6. V dalším hrnci uvaříme cestovinu dle⁤ návodu ​na balení.
  7. Cestovinu ‌scedíme⁤ a smícháme s hotovým kančím ragú.
  8. Po chuti ‌můžeme posypat nastrouhaným sýrem a⁤ podávat.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *