13. 1. 2025
Autor: Eva Komárková
Kančí ragú na těstoviny
zdroj: Recepty 24/7

Vyzkoušejte ⁤lahodné ‌kančí ragú na těstoviny doma! Náš recept vás naučí, jak⁤ připravit bohatou omáčku plnou chutí,⁤ která skvěle ladí‍ s těstovinami. Buďte svým vlastním kuchařem a připravte⁤ si domácí kančí ragú na ⁢těstoviny dle této jednoduché receptury.‌ Nenechte ‍si ujít tuto lahodnou a sytou ⁣italskou pochoutku!

Suroviny:

  • 400 ⁢g kančího masa
  • 1 cibule
  • 3​ stroužky česneku
  • 1 ‍mrkev
  • 1 lžíce ⁣rajčatového protlaku
  • 200 ml ‍vývaru
  • 1 lžička kmínu
  • sůl‍ a pepř podle ⁤chuti
  • olivový olej
  • těstoviny⁢ dle⁢ vlastního⁣ výběru (např.‍ tagliatelle)

Postup:

  1. Na‌ pánvi rozpalte olivový olej a osmahněte‌ na něm⁣ na​ kostičky nakrájenou cibuli⁤ a ⁤stroužky česneku.
  2. Přidejte na kostičky nakrájenou ‍mrkev a smažte, dokud ‌zjemní.
  3. Přidejte kančí maso a za stálého míchání​ ho osmažte​ dozlatova.
  4. Nalijte vývar a⁢ přidejte ⁣rajčatový⁢ protlak,‌ kmín, sůl⁤ a ⁢pepř. Promíchejte a nechte‍ dusit asi 30 minut.
  5. V ⁢dalším hrnci uvařte těstoviny podle ‌návodu na obalu.
  6. Hotové těstoviny ​sceděte ‌a smíchejte s ‍kančím⁣ ragú.
  7. Po dokončení podávejte⁤ nasnížkách čerstvé bazalky.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *