19. 6. 2024
Autor: Dana Novotná
Jehněčí s kroupami a rajčaty
zdroj: Recepty 24/7

Vyzkoušejte lahodné a ⁣chutné jehněčí s ⁤kroupami⁤ a rajčaty. Tento recept je⁣ skvělou volbou pro milovníky dobrého jídla.ourmetní každodenní večeře. Připravte si neobvyklý pokrm plný chutí, který jistě neurazí vaše chuťové buňky. Nenechte si ujít tento jedinečný recept! ​

Suroviny

  • 500 g‌ jehněčího masa nakrájeného na‌ kostky
  • 200 g kroup
  • 4 rajčata ⁣nakrájená na kostky
  • 1 cibule nakrájená na drobno
  • 2 stroužky česneku ⁣nakrájené na plátky
  • 1 lžíce rajčatového protlaku
  • 1 lžička kmínu
  • 1 lžička papriky
  • sůl a pepř dle chuti
  • olej na smažení

Postup

  1. Na​ pánvi si rozpalte olej ⁤a osmažte na něm ⁢cibuli dozlatova.
  2. Přidejte maso a za občasného míchání nechte zatéct.
  3. Přidejte⁤ kroupy a zalijte vodou ⁣tak,​ aby vše bylo ponořené.
  4. Přidejte rajčata, česnek, rajčatový ⁣protlak, kmín, papriku, sůl a pepř. Vše důkladně promíchejte‌ a ‍nechte⁤ provařit do měkka.
  5. Po dokončení vaření můžete dochutit podle své⁤ chuti a servírovat.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *