12. 10. 2024
Autor: Dana Novotná
Jehněčí s bramborami a zelím
zdroj: Recepty 24/7

Hledáte recept na⁢ lahodné jehněčí ‌s bramborami a ‌zelím?⁢ Podívejte‍ se na ⁣náš krok ⁤za krokem průvodce, ⁣jak připravit toto tradiční české jídlo ‍plné chuti a aroma. Suroviny snadno‌ sehnatelné ⁤a příprava, která vám ​zajistí skvělý chuťový zážitek pro celou rodinu. Nečekejte a ⁤vyzkoušejte náš⁢ recept ještě dnes!

Suroviny

  • 500g jehněčího masa
  • 500g brambor
  • 1 hlávka zelí
  • sůl, ⁣pepř, majoránka
  • olej na ⁢smažení

Postup

  1. Na pánev‌ dáme ⁢trochu oleje ‍a‍ osmahneme‌ na něm⁤ na kostky nakrájené jehněčí​ maso.
  2. Brambory oloupeme, nakrájíme na‌ menší kostky a přidáme do pánve ⁣k masu.​ Promícháme a osmahneme.
  3. Zelí⁣ nakrájíme na​ tenké ​proužky⁢ a také přidáme do pánve. Dustojně osolíme, opepříme a osypeme ⁢majoránkou. Dusíme pod‍ pokličkou do měkka, občas promícháme.
  4. Po​ zhruba 20 minutách⁤ je hotovo a můžeme ⁤servírovat.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *