2. 6. 2024
Autor: Dana Novotná
Jehněčí medailonky s brusinkami
zdroj: Recepty 24/7

​Vyzkoušejte​ lahodné jehněčí medailonky s ⁢brusinkami, ⁣které perfektně⁣ kombinují sladkou chuť jehněčího masa⁢ s kyselkavou a osvěžující příchutí brusinek. Tento recept je skvělou volbou ⁣pro výjimečnou večeři plnou chutí a vůní. S naším jednoduchým krok⁤ za krokem​ receptem​ budete mít tento ⁤lahodný pokrm hotový za ‌chvíli. Nezapomeňte si připravit kvalitní suroviny a vychutnejte si jedinečnou ​kombinaci chutí!

Suroviny

  • 400g jehněčího masa (medailonky)
  • 100g čerstvých nebo sušených brusinek
  • Sůl a pepř podle ‍chuti
  • 1​ lžíce ⁤olivového ⁣oleje
  • 1 stroužek česneku
  • 1‌ cibule

Postup

  1. Na pánvi si ‍rozehřejeme olej a orestujeme na něm nadrobno nakrájený česnek ‍a cibuli.
  2. Přidáme jehněčí medailonky a opečeme je z⁢ obou stran dozlatova.
  3. Přidáme brusinky a necháme chvíli propařit, aby⁢ se sladce změkčily a propojily s masem.
  4. Na závěr můžeme dochutit solí a pepřem a podávat s přílohou dle vaší chuti.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *