18. 6. 2024
Autor: Roman Žák
Jehněčí hrudník se šalotkou
zdroj: Recepty 24/7

Jehněčí hrudník se šalotkou je lahodné jídlo, které si zamilujete na první skus. Tento recept spojuje šťavnatý jehněčí hrudník s aromatickou šalotkou a dalšími lahodnými kořenícími bylinkami. Připravte si doma luxusní jídlo, které potěší vaše chuťové buňky a udělá radost celé vaší rodině. Sledujte návod a nechte se unést lahodnými vůněmi a chutěmi jehněčího masa!

Suroviny

  • 500 g jehněčího hrudníku
  • 10 šalotek
  • lžíce oleje
  • sůl, pepř

Postup

  1. Nejprve si připravíme ingredience. Jehněčí hrudník očistíme a nakrájíme na menší kousky. Šalotky oloupeme a nakrájíme na drobné kousky.
  2. Na pánvi rozehřejeme olej a osmažíme na něm nakrájený jehněčí hrudník z obou stran dozlatova.
  3. Přidáme nakrájené šalotky a smažíme je spolu s masem, dokud nezezlátnou.
  4. Po dochucení solí a pepřem podáváme hned, ideálně s přílohou, jako je rýže nebo pečené brambory.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *