24. 5. 2024
Autor: Eva Komárková
Jednoduchá italská rajčatová bruschetta
zdroj: Recepty 24/7

Jednoduchá italská rajčatová bruschetta je skvělý recept pro každou příležitost. Smažené plátky chleba potřeme česnekem a posléze je překryjeme směsí zrajčat, česneku, olivového oleje a bazalky. Tento tradiční italský pokrm je rychlý, chutný a osvěžující. Vyzkoušejte ho ještě dnes!

Suroviny

  • 1 bageta chleba
  • 2 veľké rajčiny
  • 2 strúčiky cesnaku
  • Čerstvá bazalka
  • Extra panenský olivový olej
  • Sůl a čerstvě mletý černý pepř

Postup

  1. Bagetu nakrájejte na plátky a lehce je osmahněte na grilu nebo v troubě.
  2. Rajčata nakrájejte na malé kousky a smíchejte s nasekaným česnekem, nasekanou bazalkou, olivovým olejem, solí a černým pepřem.
  3. Na připravené bagety rozetřete směs rajčat a zbytek tekutiny nakládněte. Podávejte okamžitě.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *