Indická smažená zelenina mujh dalna je tradiční vegetariánské jídlo plné exotických koření a chutí. Smažená zelenina je plná lahodných ingrediencí jako například brambory, cibule, papriky a kel, ochucená kořením a dochucena čerstvými bylinkami. Připravte si jednoduchý a chutný recept na indickou smaženou zeleninu mujh dalna a pořiďte si domů kousek indické kuchyně.

Suroviny

  • 2 cibule
  • 3 rajčata
  • 1 zelená paprika
  • 1 cuketa
  • 1 mrkev
  • 1 malý kel
  • 1 lžíce oleje
  • 1 lžíce kari koření
  • sůl a pepř podle chuti

Postup

  1. Na pánvi rozehřejte olej a osmahněte na něm nakrájenou cibuli.
  2. Přidejte do pánve nakrájená rajčata, nakrájenou zelenou papriku, nakrájenou cuketu, nakrájenou mrkev a na nudličky nakrájený kel.
  3. Osolte a opepřete podle chuti a přidejte kari koření.
  4. Smažte zeleninu na pánvi asi 10 minut nebo dokud nebude měkká.
  5. Podávejte teplou jako přílohu k jiným indickým jídlům nebo samostatně s rýží.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *