30. 1. 2024
Autor: Hana Tobiášová
Ilustrativní kategorii argentinské kuchyně
zdroj: Recepty 24/7

Pokud hledáte inspiraci pro vaření argentinských pokrmů, tato ilustrativní kategorie argentinské kuchyně je ideálním místem. Od tradičních steaků z roštěné a šťavnatých empanad po lahodné dulce de leche dezerty, objevíte zde rozmanitost chutí, které definují argentinskou kuchyni. Užijte si jedinečnou kombinaci evropského a původního andského vkusu a objevte tajemství argentinského vaření.

Suroviny

  • 500 g hovězího masa
  • 2 cibule
  • 3 stroužky česneku
  • 2 rajčata
  • 2 papriky
  • 100 g oliv
  • 100 g rozinek
  • sůl a pepř podle chuti
  • olivový olej

Postup

  1. Na pánvi rozpálíme olivový olej a osmahneme nakrájené hovězí maso.
  2. Přidáme nakrájenou cibuli, česnek, papriky a rajčata. Vaříme do změknutí zeleniny.
  3. Přidáme olivy a rozinky a promícháme.
  4. Pokud je potřeba, dochutíme solí a pepřem.
  5. Pokrmy podáváme s přílohou podle vlastního výběru, například s rýží.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *