9. 6. 2024
Autor: Dana Novotná
Hovězí vývar s uzeným masem.
zdroj: Recepty 24/7

‍ Hovězí vývar s uzeným masem – tradiční recept plný chuti a ⁤vůně. Užijte si lahodný vývar s⁤ jemným uzeným masem, který zahřeje vaše tělo i duši. Ideální pokrm na ​chladné⁤ dny nebo jako léčivá polévka při nachlazení. Vyzkoušejte tento jednoduchý a výživný recept ještě dnes!

Suroviny

  • 500g hovězího⁤ masa
  • 1 cibule
  • 2 mrkve
  • 2 stroužky česneku
  • petržel
  • celý pepř
  • sůl
  • uzené maso podle chuti

Postup

  1. V hrnci s vařící vodou dáme hovězí maso, cibuli, oloupanou mrkev,‍ nakrájený česnek, petržel a pepř.
  2. Zvolíme sílu ohně, aby vývar nepřekypoval a vaříme přibližně 2‌ hodiny, dokud maso není měkké.
  3. Po uvaření maso vyjmeme a přecedíme vývar.
  4. Nakrájíme uzené maso na menší kousky a přidáme do vývaru.
  5. Vřeme asi 10 minut, aby se uzené maso prohřálo.
  6. Případně můžeme vývar dochutit ⁣solí a pepřem podle chuti.
  7. Hovězí vývar s uzeným masem je hotový a můžeme servírovat.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *