23. 1. 2025
Autor: Roman Žák
Hovězí vývar s cibulí a sýrem
zdroj: Recepty 24/7

Hovězí vývar s cibulí a sýrem je lahodná domácí polévka, která zahřeje tělo i duši. Vychutnejte si bohatou chuť hovězího masa, jemně karamelizované cibule a sytého sýra v každém lžící. S tímto receptem na hovězí vývar se Vám podaří připravit lahodnou polévku plnou chutí a vůní, která potěší celou rodinu. Naše jednoduché recepty Vám pomohou uvařit skvělé jídlo plné lásky a radosti. Vyzkoušejte tento tradiční recept na hovězí vývar s cibulí a sýrem a ukažte své kuchařské umění!

Suroviny

  • 500g hovězího masa na vývar
  • 2 cibule
  • 1 mrkev
  • 1 petrželová petržel
  • 1 lžička soli
  • 1 lžička pepře
  • 1 lžíce oleje
  • 50g tvrdého sýra

Postup

  1. Na pánvi rozehřejte olej a orestujte kostky hovězího masa.
  2. Přendejte maso do hrnce a zalijte horkou vodou.
  3. Přidejte nakrájenou cibuli, oloupanou a nakrájenou mrkev, petrželovou petrž a sol a pepř.
  4. Na mírném ohni vařte vývar alespoň hodinu, dokud maso není měkké.
  5. Nakonec vmíchejte nastrouhaný sýr do vývaru a nechte rozpustit.
  6. Vyjměte zeleninu a maso, sceďte vývar a podávejte horký.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *