8. 10. 2024
Autor: Roman Žák
Hovězí ragú s grilovaným chlébem
zdroj: Recepty 24/7

Vyzkoušejte lahodné hovězí ragú s grilovaným chlebem, který vás okouzlí svou šťavnatostí a bohatým chuťovým zážitkem. Tento recept je ideální pro milovníky tradiční italské kuchyně a je naprosto dokonalý na podzimní večeře s rodinou či přáteli. Získejte inspiraci a uvařte si ho i vy doma!

Suroviny

  • 500 g hovězího masa na ragú
  • 1 cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 2 mrkve
  • 2 lžíce rajčatového protlaku
  • 500 ml hovězího vývaru
  • sůl, pepř, olej
  • čerstvý tymián a rozmarýn
  • chléb na grilování

Postup

  1. Na oleji osmahneme na kostičky nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek.
  2. Přidáme na kostičky nakrájené hovězí maso a osmažíme z obou stran dozlatova.
  3. Přidáme na kolečka nakrájenou mrkev a promícháme.
  4. Zalijeme hovězím vývarem a přidáme rajčatový protlak.
  5. Přidáme sůl, pepř a nakrájené bylinky.
  6. Necháme ragú dusit na mírném ohni asi 2 hodiny, dokud maso není měkké.
  7. Grilujeme chléb na grilovací pánvi nebo na grilu.
  8. Servírujeme hovězí ragú s grilovaným chlebem. Dobrou chuť!

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *