18. 6. 2024
Autor: Dana Novotná
Hovězí na smetaně s pečivem
zdroj: Recepty 24/7

Hovězí na‍ smetaně s⁤ pečivem je⁢ lahodná a sýtá‌ domácí klasika, která zaručeně potěší každého milovníka masových pokrmů. Chuťově bohatá‍ kombinace‍ hovězího‌ masa, ‍smetany a aromatických bylinek se skvěle doplňuje s křupavým pečivem. Vyzkoušejte tento recept ‌a ‍připravte​ si lahodné jídlo ⁤plné chutí!

Suroviny

  • 500g hovězího masa
  • 1 cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 200ml smetany ke vaření
  • olej nebo máslo
  • sůl, pepř, majoránka
  • 500g⁤ pečiva

Postup

  1. Maso nakrájejte na menší kousky.
  2. Cibuli nakrájejte na⁢ drobno a osmahněte na oleji nebo másle ⁤spolu s prolisovaným česnekem.
  3. Přidejte nakrájené maso a ⁢opékejte ho⁣ dozlatova.
  4. Přilijte smetanu a nechte provařit asi 15⁤ minut na​ mírném ohni.
  5. Přidejte sůl, pepř a majoránku podle ‍chuti.
  6. Pečivo rozkrojte na plátky a podávejte s hovězím ‍na smetaně.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *