4. 10. 2024
Autor: Dana Novotná
Hovězí na bílém víně a broskví
zdroj: Recepty 24/7

Hovězí na ‌bílém víně a broskví je skvělá kombinace‌ chutí, která⁣ potěší vaše chuťové buňky. Tento recept ‌vás překvapí⁤ svou jednoduchostí⁢ a lahodnou kombinací hovězího ⁣masa, bílého ​vína a sladkých broskví.​ Vyzkoušejte tento‌ exotický pokrm ⁣a uvařte si‍ ho doma!

Suroviny

  • 500g hovězího masa na ​nudličky
  • 2‌ broskve
  • 1 cibule
  • 2 ⁢stroužky česneku
  • 200ml​ bílého vína
  • 400ml⁤ hovězího​ vývaru
  • sůl, pepř
  • olej ⁢na smažení

Postup

  1. Na pánvi rozehřejeme trochu oleje a‌ osmahneme na něm hovězí nudličky dozlatova.
  2. Přidáme nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek ⁣a restujeme, dokud cibule nezezlátne.
  3. Přilijeme bílé víno a⁢ vaříme, dokud většina tekutiny nevyvaří.
  4. Přilijeme hovězí vývar a necháme​ vařit přibližně ⁣30⁢ minut, dokud‌ masa nezměkne.
  5. Mezitím ⁢oloupeme​ broskve, zbavíme ⁢jádra a ​nakrájíme na malé kousky.
  6. Přidáme broskve do‍ hrnce⁣ s masem a vaříme dalších ⁢10 ‌minut.
  7. Případně dochutíme solí a pepřem a podáváme s ⁤rýží nebo bramborem.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *