21. 2. 2025
Autor: Tomáš Zelený
Horká rajčatová polévka s fenyklem
zdroj: Recepty 24/7

Horká rajčatová polévka s fenyklem je zdravá a lahodná večeře, která zahřeje vaše tělo i duši. Naučte se, jak snadno a rychle připravit tuto chutnou polévku plnou lahodných a osvěžujících chutí. Sledujte náš recept a užijte si skvělou večeři plnou vitamínů a minerálů.

Suroviny

  • 500g rajčat
  • 1 fenykl
  • 2 cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 1 l zeleninového vývaru
  • 1 lžíce olivového oleje
  • sůl, pepř

Postup

  1. Rajčata oloupeme a nasekáme na kousky.
  2. Fenykl očistíme a nakrájíme na plátky.
  3. Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme.
  4. Na oleji osmahneme cibuli a česnek.
  5. Přidáme rajčata a fenykl a zpěníme.
  6. Zalijeme vývarem a vaříme asi 20 minut.
  7. Potom polévku rozmixujeme a dochutíme solí a pepřem.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *