27. 3. 2024
Autor: Dana Novotná
Halušky se zelím a uzeným
zdroj: Recepty 24/7

Halušky se zelím a uzeným recept, tradiční⁢ slovenské jídlo, které lahodí každému! Naučte‍ se, ⁣jak připravit ​domácí halušky s čerstvým zelím a uzeným masem, a ochutnejte neodolatelnou kombinaci chutí. S​ tímto receptem si pochutnáte na skvělém jídle plném ⁢přírodních ingrediencí. 😋🥬🥔 #halušky #zelí #uzené #recepty #tradičníkuchyně

Suroviny

  • 400g halušek
  • 1/2⁢ hlávky ⁢zelí
  • 200g uzeného masa
  • 1 cibule
  • 100g slaniny
  • 2 lžíce‍ oleje
  • 1 lžíce ‍másla
  • sůl, pepř,‌ kmín

Postup

  1. Na ​pánvi si orestujeme nakrájenou cibuli, slaninu a nakrájené uzené maso. Osolíme, opepříme a přidáme kmín.
  2. V hrnci si​ uvaříme halušky podle návodu na obalu.
  3. Zelí nakrájíme na jemno a ‍osmahneme na másle.
  4. Nakonec smícháme vše dohromady a‌ podáváme.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *