11. 1. 2025
Autor: Michaela Srncová
Faluša s medem a orechy
zdroj: Recepty 24/7

Faluša s medem a ořechy, tradiční palestinské pečivo plné chutí a vůní Orientu. Skvělá kombinace sladkého medu a křupavých ořechů, která rozhodně potěší vaše chuťové buňky. Recept je jednoduchý a rychlý na přípravu, takže se můžete bavit při pečení i konzumaci tohoto lahodného dezertu. Navíc je ideální pro všechny milovníky orientální kuchyně. Podívejte se na náš krok za krokem návod a pusťte se do pečení!

Suroviny

  • 200g faluša
  • 2 polévkové lžíce medu
  • hrst nasekaných vlašských ořechů

Postup

  1. Velkou pánev rozpálejte na střední oheň.
  2. Přidejte falušu a osmahněte ji, dokud nebude zlatavá.
  3. Přidejte med a promíchejte s falušou.
  4. Na konci přidejte nasekané vlašské ořechy a krátce prohřejte.
  5. Falušu s medem a ořechy podávejte ihned, dokud je horká.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *