7. 9. 2024
Autor: Hana Tobiášová
Empanadas con carne y huevo
zdroj: Recepty 24/7

Domácí recept na tradiční argentinské empanadas s nádivkou z mletého masa a vejce. Jednoduché a chutné pečivo, které si zamilujete! Sledujte krok za krokem náš recept a užijte si lahodnou chuť Empanadas con carne y huevo.

Suroviny

  • 600g hovězího masa
  • 6 vajec
  • 1 cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 1 rajče
  • 1 žlutá paprika
  • 1 červená paprika
  • olivový olej
  • sůl a pepř
  • mletá paprika
  • kmín
  • listové těsto

Postup

  1. Na pánvi osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli a česnek.
  2. Přidáme na kostky nakrájené maso a orestujeme ho.
  3. Přidáme nakrájená rajčata a papriky, osolíme, opepříme, přidáme mletou papriku a kmín a dusíme do měkkava.
  4. V další pánvi si uděláme míchaná vajíčka.
  5. Listové těsto rozválíme a vykrájíme z něj kruhy.
  6. Do každého kruhu dáme lžíci masa se zeleninou a na to plátek míchaného vajíčka.
  7. Kruhy složíme na půl, okraje přimáčkneme vidličkou a v troubě dopečeme do zlatova.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *