18. 6. 2024
Autor: Dana Novotná
Dušené vepřové s knedlíkem.
zdroj: Recepty 24/7

Vyzkoušejte recept na lahodné dušené vepřové maso s domácím knedlíkem. Jednoduché a ‌chutné⁣ jídlo, ⁣které ⁢si zamilujete celá rodina. Naučte se,⁣ jak připravit tento tradiční český pokrm krok za‌ krokem a získejte‌ skvělý‍ recept na perfektní nedělní oběd.⁢

Suroviny

  • 500 g vepřového​ masa
  • 1 cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 2 mrkve
  • 2 brambory
  • 200 ml vývaru
  • sůl, pepř, majoránka

Postup

  1. Na pánvi osmahneme na kousky nakrájené vepřové maso spolu⁤ s nasekanou cibulí a prolisovaným česnekem.
  2. Přidáme na kostičky nakrájené mrkve a​ brambory a promícháme.
  3. Zalijeme vývarem a dochutíme solí, pepřem ⁢a ‌majoránkou.
  4. Pod‌ pokličkou necháme dusit asi 45 minut,⁢ dokud maso není měkké.
  5. Servírujeme s domácími​ knedlíky.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *