6. 9. 2024
Autor: Veronika Seidlová
Cizrna v kokosovém lileku
zdroj: Recepty 24/7

Vyzkoušejte lahodný recept na cizrnu v kokosovém lileku, který vám přinese exotické a bohaté chutě. Tento jednoduchý recept je ideální volbou pro ty, kteří hledají zdravou a chutnou alternativu k tradičním pokrmům. Vyzkoušejte ho dnes a užijte si nový zážitek!

Suroviny

  • 1 konzerva cizrny
  • 1 plechovka kokosového mléka
  • 1 cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 1 červená paprika
  • 1 lžíce kari koření
  • sůl, pepř
  • olej na smažení

Postup

  1. Na pánvi si osmažte na oleji nakrájenou cibuli, česnek a papriku.
  2. Přidejte kari koření a restujte na mírném ohni alespoň 5 minut.
  3. Přidejte cizrnu včetně šťávy z konzervy a kokosové mléko.
  4. Dusit na mírném ohni asi 15-20 minut, dokud se omáčka nezredukuje.
  5. Případně dochuťte solí a pepřem a podávejte s rýží nebo naan chlebem.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *