17. 8. 2024
Autor: Veronika Seidlová
zdroj: Recepty 24/7
Vyzkoušejte lahodný recept na cizrnu se špenátem a česnekem, který vás jistě okouzlí svou chutí a jednoduchostí přípravy. Tento vegetariánský pokrm je plný zdravých ingrediencí a dokonalých kombinací chutí. Nečekejte a vyzkoušejte tento recept hned!
Suroviny
- 1 konzerva cizrny
- 200 g špenátu
- 3 stroužky česneku
- 1 cibule
- olej
- sůl, pepř
Postup
- Na pánvi rozehřejeme olej a osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli s prolisovaným česnekem.
- Přidáme opláchnutou cizrnu a krátce restujeme.
- Přimícháme nasekaný špenát a necháme ho zhruba 5 minut změknout.
- Podle chuti můžeme dochutit solí a pepřem.
- Po uvaření můžeme podávat jako přílohu nebo samostatné jídlo.