12. 6. 2024
Autor: Veronika Seidlová
Cizrna s rajčaty a ředkvičkami
zdroj: Recepty 24/7

Nechte se okouzlit jednoduchým a chutným receptem na cizrnu s rajčaty a ředkvičkami. Tento lahodný pokrm je plný zdravých ingrediencí a rychle připravený. Vyzkoušejte ho ještě dnes!

Suroviny

  • 1 plechovka cizrny
  • 6 rajčat
  • 5 ředkviček
  • 1 cibule
  • 1 lžíce olivového oleje
  • 1 lžička soli
  • 1 lžička mleté papriky
  • 1 lžička kmínu
  • čerstvý petržel

Postup

  1. Na pánvi rozehřejeme olivový olej a osmahneme na něm nadrobno nakrájenou cibuli.
  2. Přidáme nakrájená rajčata a restujeme, dokud se nerozvaří.
  3. Přidáme cizrnu včetně šťávy z plechovky a necháme chvíli povařit.
  4. Nakonec přidáme na kolečka nakrájené ředkvičky a necháme stát asi 5 minut.
  5. Nakonec dochutíme solí, mletou paprikou, kmínem a nasekanou petrželkou.
  6. Hotové jídlo podáváme s plátky čerstvého chleba.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *