12. 10. 2024
Autor: Veronika Seidlová
Cizrna s rajčaty a česnekem
zdroj: Recepty 24/7

Vyzkoušejte lahodný recept na cizrnu s rajčaty a česnekem. Tato jednoduchá a chutná veganská pokrm je plný vlákniny a bílkovin, které potěší vaše chuťové buňky i vaše tělo. Skvělá alternativa k tradičním masovým jídlům, která osloví i ty nejnáročnější gurmány.

Suroviny

  • 1 plechovka cizrny
  • 3 rajčata
  • 2 stroužky česneku
  • olivový olej
  • sůl
  • pepř
  • čerstvý petržel

Postup

  1. Na pánvi rozehřejte olivový olej.
  2. Přidejte na plátky nakrájený česnek a orestujte ho dozlatova.
  3. Přidejte na kostičky nakrájená rajčata a nechte je krátce provařit.
  4. Přidejte sceděnou cizrnu a promíchejte s rajčaty a česnekem.
  5. Osolte, opepřete a nechte krátce prohřát.
  6. Servírujte posypané nasekanou čerstvou petrželí.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *