Chorillana s vajíčky a uzeným masem je tradiční chilské jídlo plné chutí a vůní. Tato lahodná směs vajíček, hovězího masa, cibule a brambor je skvělou volbou pro snídani nebo rychlý oběd. Vyzkoušejte recept na chorillanu a pochutnejte si na autentickém chuťovém zážitku z exotického jihoamerického pokrmu.

Suroviny

  • 400g hovězího uzeného masa
  • 600g brambor
  • 2 cibule
  • 4 vajíčka
  • olej na smažení
  • sůl a pepř podle chuti

Postup

  1. Na pánvi rozehřejeme olej a osmahneme na něm nakrájené brambory na malé kousky a cibuli.
  2. Přidáme na kostky nakrájené uzené maso a promícháme.
  3. Po chvíli přidáme na pánvi prostředek brambor a necháme chvilku zatáhnout.
  4. Ve vedlejší pánvi osmažíme vajíčka na omeletu a nakonec je přidáme ke směsi brambor a masa.
  5. Podáváme s rajčaty nebo chilli omáčkou.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *