22. 4. 2024
Autor: Hana Tobiášová
Ceviche z lososa
zdroj: Recepty 24/7

Vyzkoušejte lahodný a osvěžující recept na ceviche z lososa. Tento tradiční peruánský pokrm kombinuje čerstvé kousky lososa s citronovou šťávou, zeleninou a bylinkami pro dokonalou chuti. Připravte si ho doma a okouzlete své chuťové buňky!

Suroviny

  • 300 g čerstvého lososa
  • 1 červená cibule
  • 1 červená paprika
  • 1 jalapeňo paprička
  • 1 avokádo
  • Šťáva z 2 limet
  • Soľ a korenie podľa chuti
  • Čerstvá nasekaná petržlenová vňať

Postup

  1. Lososa nakrájame na malé kocky a vložíme do misky.
  2. Cibuľu, papriku, jalapeňo a avokádo nakrájame na veľmi malé kocky a pridáme k lososovi.
  3. Zalejeme limetovou šťávou a necháme odpočívať v chladničke minimálne 30 minút.
  4. Osolíme, okoreníme a podávame posypané čerstvou nasekanou petržlenovou vňaťou.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *