24. 10. 2024
Autor: Hana Tobiášová
Ceviche z červeného lososa
zdroj: Recepty 24/7

Ceviche z červeného lososa je osvěžující pokrm, který se připravuje z lahodného červeného lososa marinovaného v limetkové šťávě s mixem zeleniny a bylinek. Tento recept kombinuje jemnou chuť mořského plodu s kyselkavou a pikantní dochutí, která osvěží vaše chuťové buňky. Vyzkoušejte náš recept na ceviche z červeného lososa a překvapte své chuťové pohárky!

Suroviny

  • 350 g červeného lososa
  • 1 červená cibule
  • 1 avokádo
  • 1 limetka
  • 1 červená paprika
  • Čerstvá petrželka
  • Soľ, korenie
  • Olivový olej

Postup

  1. Lososa nakrájame na malé kocky a vložíme do misky.
  2. Cibuľu nakrájame na tenké plátky a pridáme k lososovi.
  3. Avokádo olúpeme, odstránime jadro a nakrájame na kocky.
  4. Pridáme avokádo k lososovi a cibuľe.
  5. Papriku nakrájame na malé kocky a tiež pridáme do misky.
  6. Čerstvú petrželku nasekáme a pridáme k zvyšným surovinám.
  7. Limetku vytlačíme a šťavu pridáme do misky. Dochutíme soľou, korením a olivovým olejom podľa chuti.
  8. Ceviche necháme aspoň 30 minút odležať v chladničke, aby sa chute prepojili.
  9. Spravíme si nachádzku z čerstvého chleba a podávame.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *