19. 2. 2025
Autor: Eva Komárková
Cestoviny Carbonara
zdroj: Recepty 24/7

Hledáte výborný recept na tradiční italskou cestovinu Carbonara? ‍Naše velmi jednoduchá a chutná‌ verze tohoto oblíbeného jídla⁤ vás určitě potěší! Sledujte náš⁢ krok za krokem průvodce a užijte si lahodný zážitek z přípravy a ochutnávky této lahůdky. Bon appétit!

Suroviny

  • 400g špaget
  • 200g pancetty
  • 4 vajíčka
  • 100g parmazánu
  • čerstvě mletý černý pepř
  • sůl

Postup

  1. Na pánvi opečeme na kostičky nakrájenou​ pancettu, dokud nezezlátne.
  2. V hrnci uvaříme špagety al dente podle návodu na obalu.
  3. V ⁣misce ⁢smícháme vajíčka, nastrouhaný‍ parmazán, čerstvě mletý pepř a‍ špetku soli.
  4. Odcedíme uvařené špagety a smícháme je s opečenou pancettou.
  5. Potom rychle ⁤vmícháme směs s ‍vajíčky a parmazánem, aby se ⁢omáčka uhnula.
  6. Servírujeme ihned posypané další špetkou parmazánu a ‍čerstvým pepřem.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *