19. 6. 2024
Autor: Eva Komárková
Carpaccio ze hovězího masa
zdroj: Recepty 24/7

Chutný recept na Carpaccio ze hovězího masa, ideální jako lehký a elegantní předkrm. Naučte se, jak jednoduše připravit tento lahodný pokrm s plátky měkkého hovězího masa, které jsou jemně nakrájené a dochucené olivovým olejem, citronovou šťávou, parmazánem a kapary. Skvělá volba pro milovníky italské kuchyně!

Suroviny

  • 200g hovězího masa
  • olivový olej
  • sůl a pepř
  • čerstvý tymián
  • parmezán
  • čerstvý šťáva z citrónu

Postup

  1. Plátek hovězího masa nakrájejte na tenké plátky a položte na talíř.
  2. Pokapejte olivovým olejem a citrónovou šťávou.
  3. Osolte a opepřete podle chuti.
  4. Po celém carpacciu rozmístěte listy tymiánu.
  5. Na závěr posypeme nastrouhaným parmazánem.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *