5. 11. 2024
Autor: Eva Komárková
Carbonara bez smetany s pancettou
zdroj: Recepty 24/7

Užijte si tradiční italskou chuť s receptem na‌ lahodnou carbonaru bez smetany s křupavou pancettou. Tento‌ jednoduchý ⁢recept vám umožní připravit skvělé⁤ jídlo s maximálním chuťovým zážitkem. Vyzkoušejte ho ještě dnes!

Suroviny

  • 200 g⁣ pancetty
  • 400 g špaget
  • 3⁢ vaječné žĺtky
  • 50 g strúhaného parmezánu
  • čerstvo ⁣mletý⁢ čierny korenie
  • sůl

Postup

  1. Na panvici‍ opečte na kocky nakrájanú pancettu, až sa‌ začne pomaly opražovať a zjemňovať. Varte špagety al dente podľa inštrukcií na ⁢obale.
  2. V⁢ miske zmiešajte vaječné žĺtky, ​strúhaný parmezán, čierny korenie a soľ.
  3. Scedite ⁤uvarené špagety a v miske ich premiešajte s vaječnou zmesou, aby sa všetky špagety pokryli.
  4. Pridajte opečenú pancettu a ďalšie čierny korenie podľa chuti. Podávajte hneď, aby sa vajíčka ⁣neprevaľovali ‌a⁤ zatvrdili.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *