25. 8. 2024
Autor: Eva Komárková
Cannoli s ricottou a marcipánem
zdroj: Recepty 24/7

Vyzkoušejte tento lahodný recept na italské Cannoli plněné svěží ricottou a jemným marcipánem. Originální dezert, který okouzlí vaše chuťové buňky! Sledujte náš krok za krokem recept a připravte si tuto lahůdku i doma.

Suroviny

  • 12 ks cannoli těstíček
  • 250 g ricotty
  • 50 g marcipánu
  • 50 g cukru
  • 50 g krájených mandlí
  • 1 lžička vanilkového extraktu
  • 50 g čerstvých malin

Postup

  1. Nejprve si připravte náplň. Smíchejte ricottu s cukrem, nakrájeným marcipánem, vanilkovým extraktem a krájenými mandlemi. Dobře promíchejte a dejte do chladničky odpočinout minimálně hodinu.
  2. Poté naplňte cannoli těstíčka připravenou náplní a ozdobte čerstvými malinami. Podávejte ihned a dobroty se mohou pustit do jídla.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *