22. 6. 2024
Autor: Hana Tobiášová
Bůček s ananasem a ryží.
zdroj: Recepty 24/7

Recept na lahodné pokrm s výraznou kombinací chutí – bůček se sladkým ananasem a jemnou ryží. Připravte si tuto lahůdku a zkuste něco nového! Jemné maso, osvěžující ovoce a aromatická příloha v jednom pokrmu.

Suroviny

  • 500 g vepřového bůčku
  • 1 plechovka ananasů v sirupu
  • 1 šálek rýže
  • sůl, pepř, kmín, paprika

Postup

  1. Bůček nakrájejte na plátky a osolte, opepřete, okmínujte a obložte paprikou.
  2. Vložte do pekáče a dejte péct do trouby na 180°C asi 30 minut.
  3. Vydřejte ananas a nakrájejte na plátky.
  4. Po upečení bůčku přidejte ananas a nechte zatéct asi 5 minut.
  5. V rýži přidávejte vodu a vařte podle návodu na balení.
  6. Podávejte bůček s ananasem s rýží. Dobrou chuť!

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *