29. 10. 2024
Autor: Dana Novotná
Bramboráky s kyselým zelím
zdroj: Recepty 24/7

Hledejte ideální ⁣recept na tradiční české bramboráky s kyselým‍ zelím. ⁤Skvělá kombinace výrazných chutí ⁣a‍ jednoduchých‌ surovin. Vyzkoušejte ⁢tento chuťový zážitek ještě dnes!

Suroviny

  • 500 g brambor
  • 1 ⁣cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 2 vejce
  • 3 lžíce hladké mouky
  • sůl ⁣a‍ pepř
  • olej​ na ⁣smažení
  • kyselé ​zelí

Postup

  1. Brambory oloupejte, ‌nastrouhejte ‌a osušte.
  2. Cibuli a česnek nakrájejte nadrobno a smíchejte s ​nastrouhanými bramborami.
  3. Přidejte vejce, mouku, sůl a​ pepř ⁢podle chuti a promíchejte.
  4. Formujte ⁣z​ této směsi ‍placičky ⁢a smažte ⁣je na pánvi ⁣s rozpáleným ​olejem dozlatova.
  5. Podávejte s‌ kyselým zelím.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *