9. 4. 2025
Autor: Dana Novotná
Bramboráky s jablky a skvarky
zdroj: Recepty 24/7

Vyzkoušejte lahodné bramboráky s‌ jablky a​ skvarky! Tento tradiční český⁤ pokrm je oblíbený pro svou chutnou kombinaci sladkých jablek a křupavých skvarků. S⁣ návodem⁣ na přípravu ⁢budete ⁣schopni jednoduše a rychle připravit lahodné bramboráky, které si zamilujete celá rodina.⁢ Zkuste tento​ recept ještě‌ dnes ⁤a pozvěte své⁢ blízké na⁢ skvělý oběd nebo večeři!‌

Suroviny

  • 500 ⁣g brambor
  • 2 jablka
  • 100 ​g skvarků
  • 1 ​cibule
  • 2 ⁤vejce
  • strouhanka
  • sůl,‍ pepř
  • olej na smažení

Postup

  1. Brambory ⁢oloupeme ‌a ⁢nastrouháme​ na jemném struhadle.
  2. Jablka oloupeme a ⁤nastrouháme na hrubém struhadle.
  3. Cibuli nakrájíme‍ na drobno‌ a smícháme s⁤ bramborami, jablky a skvarky.
  4. Přidáme vejce,​ strouhanku, sůl‍ a⁢ pepř a důkladně⁢ promícháme.
  5. Na pánvi rozehřejeme⁣ olej a⁣ vytvoříme ‍z⁤ směsi placičky,‌ které smažíme z obou stran dozlatova.
  6. Hotové bramboráky můžeme ‍podávat například se⁤ smetanou nebo jablečným kompotem.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *