24. 2. 2024
Autor: Dana Novotná
Bramborák s uzeným masem
zdroj: Recepty 24/7

Vyzkoušejte náš recept na lahodný bramborák s uzeným masem, který potěší i ty nejnáročnější chuťové buňky. Jednoduchá⁢ a ‍rychlá příprava zaručí skvělý ‍výsledek a pochvaly od celé rodiny. Nečekejte a vyzkoušejte tento tradiční pokrm ještě dnes!‍

Suroviny

  • 500g brambor
  • 200g uzeného masa
  • 1 ‍cibule
  • 2⁤ vejce
  • 2‌ lžíce hladké mouky
  • Sůl, pepř, majoránka
  • Rajčatový protlak

Postup

  1. Brambory oloupejte,⁢ nastrouhejte na jemném struhadle a⁣ osolte
  2. Uzené maso nakrájejte na drobné kostky a cibuli ‍nasekejte ⁢na drobné kousky
  3. V míse smíchejte brambory, uzené maso, cibuli, ‍vejce, mouku a koření podle chuti
  4. Těsto na bramboráky vyklopte na strouhátko a nechte odkapat přebytečnou šťávu
  5. Na rozpálené pánvi dejte ⁤lžíci oleje a ⁤vytvarujte⁢ placičky ‍z těsta, ⁢které opečte z⁣ obou ⁢stran dozlatova
  6. Smažené‌ bramboráky podávejte s rajčatovým protlakem a křupavým salátem

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *