26. 4. 2024
Autor: Hana Tobiášová
Bife de Chorizo na grilu
zdroj: Recepty 24/7

Vyzkoušejte šťavnatý argentinský steak bife de chorizo připravený na grilu. Tento lahodný recept vás okouzlí perfektním spojením vůně grilovaného masa s bohatou chutí choriza. Nechte se unést tímto lahodným pokrmem upečeným přímo na grilu.

Suroviny

  • 4 kusy bife de chorizo
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 2 stroužky česneku, nastrouhané
  • Sůl a pepř dle chuti

Postup

  1. Bife de chorizo osolte, opepřete a potřete olivovým olejem smíchaným s nastrouhaným česnekem. Nechte minimálně hodinu odležet v lednici.
  2. Rozpalte gril na vysokou teplotu.
  3. Položte bife de chorizo na rozpálený gril a grilujte 5-6 minut z každé strany (pro medium rare). Čas grilování záleží na tloušťce masa a preferovaném stupni propečení.
  4. Po dokončení grilování nechte maso odpočinout alespoň 5 minut a pak podávejte teplé.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *