18. 6. 2024
Autor: Hana Tobiášová
zdroj: Recepty 24/7
Chutné a lahodné recept na argentinské empanady plněné hovězím masem a vajíčkem. Vyzkoušejte tuto lahůdku plnou bohatých chutí a užijte si jedinečnou kombinaci koření a chuťových zážitků. Domácí empanády jsou skvělou volbou pro rodinnou večeři nebo jako rychlá a chutná svačina. Připravte si je snadno a rychle díky našemu receptu.
Suroviny
- 450 g mletého hovězího masa
- 1 cibule, nasekaná
- 2 stroužky česneku, nasekané
- 1 červená paprika, nasekaná
- 1 lžička kumínu
- 1 lžička papriky
- 1/2 lžičky kmínu
- Soľ a korenie podľa chuti
- 1 vajce
- 2 rolky listového cesta
Postup
- Na panvici osmahneme mleté maso spolu s cibulou, česnekem a paprikou.
- Přidáme kumín, papriku, kmín, sůl a pepř a necháme chvilku restovat.
- Vejcem potřeme okraje a zabalíme do tvaru empanadas.