11. 2. 2025
Autor: Hana Tobiášová
Asado se zeleninovým salátem
zdroj: Recepty 24/7

Užijte si autentickou argentinskou specialitu s tímto receptem na Asado, tradiční grilované maso, doplněné osvěžujícím zeleninovým salátem. Najděte recept na našem webu a inspirujte se kulinářskými dobroty!

Suroviny

  • 1 kg vepřového masa (např. plec)
  • 2 papriky
  • 2 lilek
  • 1 cibule
  • 4 stroužky česneku
  • olej, sůl, pepř, různé bylinky podle chuti

Postup

  1. Nařízněte maso do tenkých plátků a osolte, opepřete a nakapejte olejem.
  2. Papriky a lilek omyjte, očistěte a nakrájejte na větší kusy.
  3. Cibuli nakrájejte na půlky a česnek oloupejte a rozmáčkněte.
  4. Na grilu nebo pánvi rozpalte olej a osmažte vepřové maso z obou stran.
  5. Přidejte zeleninu a nechte grilovat do měkka.
  6. Pokud chcete zeleninový salát, zeleninu jen lehce osolte a promíchejte s bylinkami a olejem.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *