30. 9. 2024
Autor: Hana Tobiášová
Argentinské grilované klobásy s chimichurri
zdroj: Recepty 24/7

Užijte si pravou argentinskou chuť s tímto receptem na grilované klobásy servírované s osvěžujícím chimichurri. Jednoduché a chutné jídlo, které si zamilujete! Připravte gril a dejte se do práce s tímto receptem plným chuti a aromatu.

Suroviny

  • 4 argentinské klobásy
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 2 lyžice olivového oleje
  • 1 lyžica červenej papriky
  • sůl a pepř podle chuti
  • čerstvá petržlenová nátka a čerstvý koriandr na posypanie

Postup

  1. Na chimichurri omáčku si pripravíme mixér a do neho vložíme cesnak, olivový olej, červenú papriku, soľ a korenie. Všetko rozmixujeme na jemnú pastu.
  2. Argentínske klobásy umyjeme pod tečúcou vodou a dáme ich na rozpálený gril. Pečieme ich z oboch strán, kým nebudú pekne zlatisté.
  3. Po upečení klobás ich podávame na tanieri a polejeme pripravenou chimichurri omáčkou. Posypeme nasekanou čerstvou petržlenovou natkou a koriandrom.
  4. Spracujte dizajn návrh

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *