15. 4. 2024
Autor: Hana Tobiášová
Argentinské empanadas s masem.
zdroj: Recepty 24/7

Argentinské empanadas s masem jsou pikantní lahůdky plné chuti, které vás přenesou rovnou do argentinských ulic. Obalované těsto naplněné drceným masem, cibulí a kořením je oblíbeným pokrmem nejen v Jižní Americe. Naučte se připravit tyto lahodné empanadas a překvapte své blízké jedinečnou chuťovou zkušeností!

Suroviny

  • 400g hovězího masa
  • 1 cibule
  • 1 paprika
  • 1 rajče
  • 2 stroužky česneku
  • kmín, sůl, pepř
  • 1 balíček listového těsta

Postup

  1. Na pánvi opečeme na kostky nakrájené hovězí maso.
  2. Přidáme nakrájenou cibuli, papriku a rajče.
  3. Přidáme prolisovaný česnek, kmín, sůl a pepř podle chuti.
  4. Směs necháme dusit, dokud není maso měkké.
  5. Na plech položíme listové těsto a nakrájené kruhy rozdělíme náplní.
  6. Z těsta zabalíme empanadas a pečeme v troubě na 180 stupňů, dokud nejsou zlatavé.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *