9. 8. 2024
Autor: Hana Tobiášová
Argentinská empanada nádivka masa a cibule
zdroj: Recepty 24/7

‌ Argentinská empanada‌ s⁢ nádivkou z mletého ⁣masa a ‌cibule je lahodná tradiční pohádková ‌chuť, která vás ⁣okouzlí prvním⁣ soustem. Zkuste tento⁤ recept a připravte si domácí empanady⁣ plné ‌šťavnaté a aromatické nádivky pro celou rodinu!

Suroviny

  • 500 g mletého‌ masa
  • 2 ⁢cibule nakrájené‍ na⁢ drobné⁣ kousky
  • 1 ‌čajová lžička mleté⁣ sladké papriky
  • Čerstvě‍ mletý ‌pepř a ⁢sůl
  • Olivový olej

Postup

  1. Na pánvi‌ rozpalte olivový olej a⁢ osmahněte​ na‌ něm cibuli až zezlátne.
  2. Přidejte mleté maso ⁢a smažte ho, ⁣dokud není zcela uvařené.
  3. Přidejte mletou papriku, pepř a sůl podle chutě.
  4. Směs nechte vychladnout.
  5. Hotovou nádivku použijte jako náplň do argentinských​ empanad, ⁢které můžete‌ buď péct ‍nebo ‍smažit podle⁣ receptu na⁤ těsto empanady.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *