9. 8. 2024
Autor: Hana Tobiášová
zdroj: Recepty 24/7
Argentinská empanada s nádivkou z mletého masa a cibule je lahodná tradiční pohádková chuť, která vás okouzlí prvním soustem. Zkuste tento recept a připravte si domácí empanady plné šťavnaté a aromatické nádivky pro celou rodinu!
Suroviny
- 500 g mletého masa
- 2 cibule nakrájené na drobné kousky
- 1 čajová lžička mleté sladké papriky
- Čerstvě mletý pepř a sůl
- Olivový olej
Postup
- Na pánvi rozpalte olivový olej a osmahněte na něm cibuli až zezlátne.
- Přidejte mleté maso a smažte ho, dokud není zcela uvařené.
- Přidejte mletou papriku, pepř a sůl podle chutě.
- Směs nechte vychladnout.
- Hotovou nádivku použijte jako náplň do argentinských empanad, které můžete buď péct nebo smažit podle receptu na těsto empanady.