Vyzkoušejte recept na lahodné arepas s kukuřicí ⁤a avokádem,‍ které jsou oblíbeným pokrmem ​venezuelské kuchyně. Tato jednoduchá a chutná ⁤kombinace kukuřičného chleba a avokáda je skvělou volbou pro rychlé a zdravé jídlo. ‍Sledujte náš​ recept a užijte si lahodné kousky, které potěší vaše ⁤chuťové buňky.

Suroviny:

  • 1 šálek mouky z bílého kukuřičného kmínu
  • 1/2 šálku⁢ vody
  • 1/4 lžičky ⁤soli
  • 1 avokádo
  • Sůl a pepř podle chuti
  • Smažicí olej

Postup:

  1. Smíchejte mouku, vodu a sůl v míse, dokud⁣ nedostanete hladké těsto.
  2. Vytvarujte těsto na koule a ⁢pak je⁣ rovnoměrně rozmačkejte do placků tloušťky přibližně 1/2 palce.
  3. Ohřejte smažicí⁢ olej na pánvi ‍a smažte arepas po obou stranách, ‍dokud nejsou zlatavé a ​křupavé.
  4. Nastrouhejte avokádo a dochuťte solí a pepřem.
  5. Naplněte vychladlé arepas⁤ avokádovou směsí a podávejte teplé.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *