1. 3. 2025
Autor: Hana Tobiášová

zdroj: Recepty 24/7
Tres Pescados Ceviche na palicích je lahodná a osvěžující pochoutka, kterou si snadno připravíte doma. Kombinace tří druhů ryb, citrusové šťávy a čerstvých bylinek vytváří dokonalou chuťovou explozi. Vyzkoušejte tento tradiční peruánský recept a překvapte své chuťové buňky!
Suroviny
- 250g tresky
- 250g lososa
- 250g krevet
- 1 červená cibule
- 2 rajčata
- 1 jalapeňo paprička
- 1 avokádo
- Čerstvá koriandr
- 2 limetky
- Soľ a korenie podľa chuti
Postup
- Nakrájajte tresku, lososa a krevety na malé kocky a vložte do misky.
- Do misky pridajte nasekanú červenú cibuľu, nakrájané rajčatá, jalapeňo papričku a avokádo.
- Pridajte čerstvý koriandr a šťavu z 2 limetiek.
- Ochutnajte soľou a korením podľa chuti.
- Nechajte ceviche odpočívať v chladničke aspoň 30 minút, aby sa chute spojili.
- Suroviny naložte na dĺžkové palicky a podávajte ako občerstvenie.