21. 1. 2025
Autor: Eva Komárková
Ryba na grillu s bylinkami
zdroj: Recepty 24/7

Vyzkoušejte náš recept na ​lahodnou rybu grilovanou s⁣ čerstvými ⁤bylinkami. S tímto receptem si užijete ‍skvělou ​kombinaci chuti a aromatu, které vašim sentům zaručeně udělají radost. Nechte se inspirovat‍ a připravte si tento skvělý pokrm s lehkým a zdravým grilováním.

Suroviny:

  • 1 kg‌ ryby (např. losos, pstruh)
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 1 citron
  • sůl
  • paprika
  • čerstvé bylinky podle chuti‌ (rozmarýn, tymián, petržel)

Postup:

  1. Nálev připravíme smícháním⁣ olivového⁣ oleje, šťávy ⁢z citronu, soli a ⁣papriky.
  2. Rybí ⁤filety marinujeme v připraveném nálevu po dobu‍ minimálně 30 minut.
  3. Rybí filety posypeme nasekanými⁢ bylinkami.
  4. Gril​ předehřejeme‌ a ‌rybu grilujeme z obou ​stran dozlatova.
  5. Rybí​ filety servírujeme ⁣s citronovými⁣ čtvrtkami a přílohou podle⁤ chuti.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *