7. 12. 2024
Autor: Eva Komárková
zdroj: Recepty 24/7
Vyzkoušejte recept na lahodné ragú z vepřového masa, které se krásně rozpadá na jazyku. S tímto jednoduchým receptem si užijete chutnou italskou specialitu připravenou přímo u vás doma. Najdete zde postup, který vám pomůže dosáhnout dokonalé chuti ragú plného aromatických bylinek a koření. Nechte se unést vůní tohoto lahodného jídla a nechte své chuťové buňky tancovat blahem.
Suroviny
- 500g vepřového masa
- 1 cibule
- 2 stroužky česneku
- 2 mrkve
- 1 lžíce rajčatového protlaku
- 200ml vývaru
- olej, sůl, pepř, oregano, bazalka
Postup
- Na pánev dáme olej a osmahneme na něm nakrájenou cibuli a česnek.
- Přidáme nakrájené maso a chvíli smažíme a osolíme.
- Přidáme nakrájené mrkve a necháme chvíli spolu restovat.
- Přidáme rajčatový protlak, vývar a dochutíme solí, pepřem, oreganem a bazalkou.
- Necháme vařit do změknutí masa a zapracování všech chutí.