5. 12. 2024
Autor: Hana Tobiášová
Brazílský rybí ragú
zdroj: Recepty 24/7

Brazílský rybí ragú ‌je lahodná a exotická variace tradičního italského ragú, která vám okoření oběd nebo večeři. S chutí rybího masa, rajčat a koření přinese tento⁢ recept do vaší kuchyně⁤ dotek brazilské kuchyně. Podívejte se na náš jednoduchý recept a dejte se do vaření!

Suroviny

  • 400g filetů bílé ryby (např. treska)
  • 1 cibule
  • 2‍ stroužky česneku
  • 1 paprika
  • 400g rajčat (můžete ‌použít i konzervovaná)
  • 1/2 ‌hrnku bílého vína
  • 1 lžička ​koriandru
  • 1 ⁢lžička papriky
  • sůl a pepř
  • olivový olej

Postup

  1. Na⁤ oleji osmahneme ‌jemně nakrájenou ⁣cibuli a česnek.
  2. Přidáme nakrájenou papriku‌ a⁢ necháme chvíli dusit.
  3. Přidáme rajčata, víno, koriandr, papriku,​ sůl a pepř a necháme ⁣vařit asi⁤ 15 ‌minut.
  4. Přidáme na kostičky​ nakrájenou rybu a vaříme dokud ryba není hotová.

Serve hot with rice or bread. Enjoy ⁣your Brazilian fish ragout!

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *