30. 11. 2024
Autor: Eva Komárková
zdroj: Recepty 24/7
Nechte se unést chutí s tímto lahodným receptem na pizzu s arugulou a parmazánem. Kombinace křehkého těsta, pikantní aruguly a lahodného parmazánu vás určitě nadchne. S námi si připravíte skvělou italskou specialitu snadno a rychle. Zkuste tento recept ještě dnes!
Suroviny
- Pizzové těsto
- Rajčatová omáčka
- Čerstvá arugula
- Čerstvě nastrouhaný parmazán
- Olivový olej
- Sůl
- Pepř
Postup
- Nejprve si rozehřejte troubu na maximální teplotu a připravte pizzové těsto na plech.
- Pokud používáte hotové těsto, rozprostřete ho na plech a potřete rajčatovou omáčkou.
- Na omáčku nasypte čerstvě nastrouhaný parmazán a rozprostřete ho rovnoměrně po těstě.
- Pizzu dejte péct do trouby a pečte ji, dokud těsto není křupavé a sýr nezačne zlatět.
- Po vytažení pizzy z trouby ji ozdobte čerstvou arugulou, kterou jemně pokapete olivovým olejem.
- Na závěr můžete pizzu posypat nadrobno nasekaným česnekem, sůl a pepř podle chuti.