20. 11. 2024
Autor: Hana Tobiášová
Kolumbijská polévka s masem
zdroj: Recepty 24/7

Vyzkoušejte lahodnou ⁢kolumbijskou polévku ‌s masem, která vám zaručeně zahřeje duši i tělo. Tato tradiční receptura kombinuje dochucování zeleniny, masa a koření, ⁢výsledkem je bohatá a chutná polévka, která⁣ potěší celou rodinu. Sledujte náš jednoduchý recept⁤ a ⁤uvařte si doma kousek Kolumbie!

Suroviny

  • 500g hovězího masa (nakrájeného na kostky)
  • 2 cibule (nakrájené)
  • 3 ⁣stroužky česneku (nasekané)
  • 2 mrkve (oloupané a nakrájené)
  • 2​ brambory (oloupané a nakrájené)
  • 1 paprika (nakrájená)
  • 2 rajčata (oloupaná a ⁣nakrájená)
  • 2‍ lžíce olivového oleje
  • 1 lžíce kmínu
  • 1 lžíce mleté sladké papriky
  • 1 litr vývaru
  • sůl a ‌pepř podle ⁣chuti

Postup

  1. Na oleji osmažte cibuli a česnek dozlatova.
  2. Přidejte hovězí maso a restujte ho, dokud nebude zezlátlé ‍ze všech stran.
  3. Přidejte kmín a mletou papriku a krátce restujte.
  4. Přidejte⁤ rajčata, mrkev, brambory ⁤a papriku a podlijte vývarem.
  5. Nechejte vařit asi hodinu, dokud ⁤není maso měkké a zelenina uvařená.
  6. Ochutnejte a případně dochuťte ‌solí a pepřem.
  7. Po chuti ⁣můžete přidat ještě nasekanou petrželku nebo koriandr.
  8. Podávejte horké s křupavým chlebem.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *