17. 11. 2024
Autor: Eva Komárková
zdroj: Recepty 24/7
Užijte si jedinečnou chuť Italské pizzy s plody moře, která vás okouzlí svou bohatou a lahodnou kombinací mořských plodů a čerstvých bylinek. Naučte se, jak tento tradiční recept jednoduše a rychle připravit doma a překvapte své blízké lahodným pokrmem plným přírodních chutí. Buon appetito!
Suroviny
- Těsto na pizzu
- Rajčatový základ
- Olivy
- Krevety
- Musle
- Kalamáry
- Rajčata
- Sýr mozzarella
- Rukola
Postup
- Na těsto na pizzu naneseme rajčatový základ
- Přidáme olivy, krevety, mandle, kalamáry a nakrájená rajčata
- Přikryjeme plátky sýra mozzarella
- Pizzu pečeme v troubě předehřáté na 200°C po dobu 15-20 minut, dokud není sýr zlatavý a těsto propečené
- Před podáváním posypeme čerstvou rukolou